rAzor wire

 
 

   RazorWire, cunoscuta ca si Sarma cu lame, sau sarma lamata este versiunea moderna si mult mai greu de trecut a sarmei ghimpate, conceputa pentru a preveni intruziunea de-a lungul unui  perimetru protejat. 

   Razor Wire este alcatuita dintr-un fir foarte rezistent la rupere (aproape imposibil de taiat cu uneltele standard), de-a lungul caruia de-o parte si de alta sunt plasate lame taietoare la intervale apropiate.

   Lamele taietoare sunt concepute sa aiba o dubla actiune, atat de taiere, intepare, cat si de agatare.

    Totul este galvanizat sau poate fi din otel inoxidabil, garantia anticoroziune fiind intre 10-50 ani.

    RazorWire, este fabricata conform specificatiilor NATO STK nr.

    Un alt element important pentru sarma lamata armonica este clipsul care este foarte rezistent, rolul sau este de a prinde spirele rolei de sarma lamata si de a-i da forma tubulara si flexibila (ca o armonica). Un clips slab poate permite intrusului penetrarea perimetrului. Clipsul folosit este din otel foarte rezistent, proiectat sa reziste la aproximativ 200lbs/100kg.

Datele din tabelul de mai jos sunt orientative, alte dimensiuni si forme ale lamei si rolei sunt disponibile standard sau pe comanda.

 

securizari perimetrale totale

DaCom,Trading lider in Romania si promotorul acestui tip de produs.

  Am implementat securizarile perimetrale si am introdus in tara noastra conceptul de protectie fizica perimetrala si termenul pentru acest tip de produs- “sarma lamata armonica” sau “sarma cu lame”. Noi am executata prima securizare cu acest tip de produs acum 15 ani la Centrala Nucleara, de atunci zeci de kilometri de RazorWire montata si integrata sunt garantia ca aici oiectivul dvs. este protejat total.

Aplicatii razorwire, exemple materiale si securizari perimetrale 
clickhttp://www.dacomtrading.ro/Imagini_diverse_obiective/Pages/Imagini_Obiective.htmlhttp://www.dacomtrading.ro/Imagini_diverse_obiective/Pages/Imagini_Obiective.htmlhttp://www.dacomtrading.ro/Imagini_diverse_obiective/Pages/Imagini_Obiective.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1